Husqvarna robotfűnyíró? Szeretné otthon a szobából élvezni a fűnyírást? Fontos, hogy megbízható és hatékony legyen a fűnyírója? A Husqvarna robotfűnyírók minden téren megfelelnek elvárásainak. Alábbi ismertetőink alapján könnyebben tudja kiválasztani kertjének legmegfelelőbb Husqvarna robotfűnyíróját.

A Husqvarna robotfűnyíró kiemelkedő helyet foglal el a piacon.

A Husqvarna robotfűnyíró használata plusz szabadidővel jár. Fűnyírás helyett teljesen más dolgokkal foglalkozhat, miközben pázsitja gondozott és szép marad a robotfűnyírónak köszönhetően.
A Husqvarna robotfűnyírónak nem számít, ha esik az eső, vagy éppen kánikula tombol. Csendben, és problémamentesen fogja végezni dolgát.
A Husqvarna kifejlesztette robotfűnyíróit, termékkínálatában különféle modelljei közül lehet választani. Az egyszerű, kisebb kertektől kezdve az akár 5000 m2-es, nagyobb kihívással járó területekhez is található robotfűnyíró. A Husqvarna automowerek híresek arról, hogy a félreeső, szűk területekkel, komplikáltabb gyepfelülettel is megbirkózik.

robotfűnyíró

Husqvarna robotfűnyíró kínálatunkról bővebb tájékozódást kaphat az alábbi linken

husqvarna robotfűnyíró

A Husqvarna automower robotfűnyíró előnyei

A Husqvarna automowerek akkora területet járnak be, amekkorát, és ahogy azt mi szeretnénk. A vezetőhuzalnak köszönhetően a robotfűnyíró messzebb is el tud menni. Fák, bokrok körbehuzalozása után azokat kikerüli, nem megy nekik. A vezetőhuzal segítségével az automower a lehető legrövidebb úton megy vissza a töltőállomáshoz a fűben látható nyom nélkül, ezáltal energiatakarékos.A Husqvarna robotfűnyíró észleli a szűkebb, kis helyeket, melyeken könnyedén át tud jutni.
Bármilyen időjárási viszonyok között kiválóan tud működni, mivel a létfontosságú alkatrészei védve vannak az esővel, porral és fűnyesedékkel szemben is. Nem számít, hogy milyen vihar, vagy kánikula van, a robotfűnyíró elvégzi munkáját.
Ami FONTOS, hogy a locsoló berendezés működése közben a robotfűnyíró ne dolgozzon, ugyanis a fentről ért eső nem zavaró tényező, viszont az alulról jövő víz a gép súlyos meghibásodásához vezethet.

 • Fűnyírást követően, ha már merülő félben van a fűnyíró, automatikusan vissza fog állni a töltőállomásra. Ilyenkor körülbelül 60 percig töltődik, majd ugyanúgy folytatja munkáját. Mindezzel Önnek nem kell foglalkozni, a robotfűnyíró megcsinálja magától.
 • A Husqvarna robotfűnyíró csendben, szinte észrevehetetlenül nyírja a füvet, ezáltal nem fogja zavarni sem az Ön, sem a szomszédjai nyugalmát.
 • Az optimalizált kialakításnak és az intelligens működésnek köszönhetően az automowerek egyes modelljeinek a 45%-os dőlésszög sem jelent akadályt. A Husqvarna Automower ® 435X AWD pedig akár 70%-os, vagy 35 °-os lejtővel is képes megbirkózni.
 • A Husqvarna robotfűnyíró fagyos időben automatikusan leállítja a nyírási ütemtervet, ezzel kímélve a pázsitot.
 • Az egyszerű tisztítást lehetővé teszi a karbantartó szerszámmal a fedél könnyen eltávolítható, így mindenhol könnyen tisztítható és elérhető.
 • Automatikusan érzékeli a vágás útjában lévő tárgyakat, így megelőzhetők az ütközés okozta sérülések. A kések nem rögzített helyzetűek, hanem elforduló kialakításúak – így ha megérintenek egy tárgyat, azonnal visszahajlanak a vágókorongba. A fűnyíró automatikusan észleli, ha a vágórendszerben (a helytelenül felszerelt kések miatt) kiegyensúlyozatlanság áll fenn.
 • A Husqvarna robotfűnyírói riasztóval vannak felszerelve, ezáltal megelőzhető a lopás. Az automower felemelése működésbe lépteti a riasztót, amelyet csak a gép egyedi PIN-kódja megadásával lehet kikapcsolni. Egyes Husqvarna robotfűnyíró modelleken már GPS-követés funkció is elérhető, mely segítségével az automowerének helyzetét a világ bármely pontjáról nyomon tudja követheti.
 • Mivel nem kell sem benzin, sem olaj a Husqvarna robotfűnyíróba, úgy káros anyagokat, illetve gázokat sem bocsát ki.
 • A robotfűnyíró tényleges energiafogyasztása kevesebb, mint egy hagyományos 60 W-os izzóé. Hangereje is igen halk, körülbelül 60 dB, így a szomszédok és Ön nyugalmát sem zavarja.
 • A Husqvarna robotfűnyíró állandó munka mellet kis mennyiségű füvet vág le, így természetes trágyaként hasznosítja a levágott füvet. Ezáltal sűrűbb, egészséges pázsit lesz az udvarban.
 • Ha allergiás, a Husqvarna robotfűnyíró ezen is segít, hiszen nem Önnek kell nyírni a füvet, valamint a fű vágási mérete miatt az allergének nem tudnak a levegőbe kerülni.

Robotfűnyíró ajánlataink
600 m2-ig

Robotfűnyíró beüzemelése

A Husqvarna Automower ® lényege, hogy könnyen használható legyen. Ezt próbálták a robotfűnyíró beüzemelésének egyszerűségében is megmutatni.

automower telepítő készlet

A beüzemelésről részletes tájékoztatót olvashat a Husqvarna Magyarország hivatalos oldalán