Husqvarna Automower® 405X Robotfűnyíró

Husqvarna Automower® 405X Robotfűnyíró

Original price was: 829 990 Ft.Current price is: 789 900 Ft.

Tömeg 13,00 kg
Terület 600 m²-ig
Max. lejtés 45%-ig
Akkumulátor Lítium-ion
Érzékelők Fagyérzékelő
Feszültség 18 V

Cikkszám: 970456211 Kategória:

Leírás

Milyen robotfűnyíró a Husqvarna Automower® 405X?

A Husqvarna Automower 405X robotfűnyíró kis kertekhez professzionális robot. Ezzel a modellel a Husqvarna kiegészíti sikeres X-Range robotfűnyíró sorozatát, és egy nagy teljesítményű professzionális gépet kínál az otthoni felhasználóknak, akiknek kisebb, összetett kertjeik vannak 600 m²-ig. A Husqvarna Automower Premium-X-Line sorozat új modellje optimalizált fűnyírási eljárással és nagy teljesítményű akkumulátorral lenyűgöz. A GPS által támogatott navigáció az Automower Connect modulon keresztül biztosítja, hogy az Automower 405X könnyen kezelhető legyen okostelefonjával. Az összes funkciót és a kívánt beállításokat bármikor teljes mértékben ellenőrizheti. A Husqvarna robotfűnyíró az ön által meghatározott fűnyírási időnek megfelelően vágja a füvet minden időjárásban, és mindig betartja a kívánt vágási magasságot. Az automatikus áthaladás és a szűk átjárók észlelésének köszönhetően a kert még összetettebb területei sem jelentenek problémát az Automower 405X számára. Ez vonatkozik az akár 45%-os lejtőkre is, amelyeket könnyen elsajátít.

Az új Automower 405X elektromos vágásmagasság-beállítással rendelkezik. Ezeket rugalmasan beállíthatja fűnyírás előtt vagy közben a kijelzőn keresztül vagy a Connect alkalmazás segítségével. A vágókés kézi beállítása nem szükséges. A fagyvédelem és az időzítő kombinációja javítja a fű minőségét. Az Automower felismeri az időjárást, munkáját a fű növekedéséhez igazítja és fagyban felfüggeszti a fűnyírási intervallumokat a fű védelme érdekében. A Husqvarna Automower Connect segítségével kényelmesen továbbíthatja az indítási, leállítási vagy parkolási parancsokat az Automower 405X-hez az okostelefonján keresztül, és ugyanakkor hozzáférhet a fűnyírási beállításokhoz és robotfűnyírójának helyéhez. A hangutasítással történő vezérlés olyan ismert digitális asszisztensekkel is lehetséges, mint az Amazon Alexa vagy a Google Home. Ezenkívül kompatibilis a Gardena Smart-System-el. Így kombinálhatja mindkét kertfenntartó rendszerét, és az öntözést a fűnyíráshoz igazíthatja.

Akkumulátor töltése automatikus
Külső vezérlés Automower Connect App vezérlés
Funkció Target Height funkció – automatikus vágási magasság beállítás, átjáró funkció, spirál vágási funkció
Extrák FOTA – Firmware over the air frissítések, világítás csomag, GPS-sel támogatott navigáció, Husqvarna Fleet Service
Időjárás időzítő igen
Pinkód Igen
Riasztó Igen
Eco mód igen

Husqvarna Automower® 405X Robotfűnyíró főbb jellemzői

 • Automower® Zone Control
  Hozzon létre munkaterületeket és ideiglenes tartózkodási zónákat az Automower® Connect alkalmazásban a telepítés megváltoztatása nélkül. Több irányítást biztosít a pázsit különböző munkaterületeinek meghatározásához, és mindegyikhez eltérő ütemezést és vágási magasságot alkalmazhat. Vagy megakadályozza, hogy a robotfűnyíró bizonyos területeken nyírjon azáltal, hogy tartózkodási zónákat hoz létre.
 • Automower® Connect alkalmazás
  Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. A széltől a szélig irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírástól a megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el.
 • GPS-navigáció
  A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
 • Időjárás időzítő
  A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Szisztematikus átjáró nyírás
  Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.
 • Husqvarna AIM technológia (Automower® Intelligens térképezés)
  A Husqvarna AIM technológia a fedélzeti GPS-t és a robotfűnyíró érzékelőit használja a pázsit virtuális térképének létrehozásához, valamint számos intelligens Automower® funkciót tesz lehetővé.
 • Kiváló interakció
  Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.
 • GPS lopás elleni védelem
  A GPS-követéssel felszerelt termékek azonnal elkezdik követni a fűnyíró GPS-pozícióját, és az Automower Connect® alkalmazáson keresztül értesítéseket küldenek a készülékére. Minimalizálja a lopás kockázatát, és mindig tudatja Önnel, hogy hol van a fűnyíró.
 • Könnyű tisztíthatóság
  A robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.
 • Fagyvédelem
  A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.
 • Automower® X-Line
  A Husqvarna Automower® X-Line a legteljesebb funkcionalitású termékcsaládunk, amely azoknak készült, akik csúcskategóriás robotfűnyírót szeretnének. Az X-Line funkciócsomaggal felszerelve, beleértve az Automower® Connect-et GPS-lopáskövetéssel, GPS-alapú navigációval, LED-es fényszórókkal, első gumi lökhárítóval és X-Line karosszériakialakítással.
 • Másodlagos terület
  Ha a pázsitot külön területekre osztják, beállíthat egy másodlagos területet a telepítésen belül. Másodlagos terület felállításához a határolóhuzalt úgy kell beállítani, hogy a másodlagos terület körül szigetet hozzon létre. A telepítés után manuálisan kell mozgatnia a fűnyírót e két terület között, és a fűnyíró egy kiválasztott ideig fog nyírni, vagy amíg az akkumulátor le nem merül.
 • TargetHeight a jobb gyepminőség érdekében
  A jobb gyepminőség érdekében a TargetHeight 10 nap alatt automatikusan csökkenti a vágási magasságot MAX-ról a meghatározott magasságra.
 • FOTA – Firmware-Over-The-Air
  Lehetőség a szoftverfrissítések automatikus, vezeték nélküli végrehajtására az Automower® Connect alkalmazáson keresztül az új funkciók és frissítések engedélyezéséhez.
 • GeoFence
  Ha az Automower® Connect alkalmazáson keresztül meghatározza a GeoFence területet a fűnyíró számára, értesítést fog kapni telefonjára, ha fűnyíróját ezen az előre meghatározott területen kívülre helyezik. Minimalizálja a lopás kockázatát, és mindig tudatja Önnel, hogy hol van a fűnyíró.
 • Elektromos magasságállítás
  A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.
 • Átjárók automatikus kezelése
  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
 • Egyensúlyellenőrzés
  A csöndes és problémamentes működés érdekében a robotfűnyíró automatikusan érzékeli a vágórendszerben előforduló kiegyensúlyozatlanságokat.
 • Spirálvágás
  Az automata vágófunkcionalitás kiegyenlíti a pázsit magasságkülönbségeit. A vágókorong szenzorai érzékelik, ha a robotfűnyíró magasabb fűvel borított területre érkezik, és a vágástechnológiát szisztematikus spirál mintára állítja.
 • Közepes méretű, grafikus menü kijelzés
  Nagyfelbontású, közepes méretű kijelző grafikus menü struktúrával. Könnyen használható, egyértelmű beállításokkal.
 • Távoli indulási pontok x3
  A pázsiton tapasztalható egységes vágási eredmény érdekében a robotfűnyíró a kert 3 pontjáról is elindulhat, a szabadalmaztatott vezetőszál mentén. Minél nagyobb a kert, annál fontosabb több indulási pont használata. Bizonyos modelleknél az aktív GPS támogatott navigáció automatikusan létrehozza ezeket az indulási pontokat, manuális beavatkozás nem szükséges.

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna Automower® 405X Robotfűnyíró műszaki jellemzői

Munkakapacitás
Automower® 405X
Cikksz.: 970 45 62‑11
Maximális munkaterület (±20) 600 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél 15 %
A munkaterület maximális emelkedése 40 %
Max active time 10 ó
Keresőrendszer Háromszoros keresés
Követi a határoló vezetéket 1
Feltöltő rendszer Automata

Befoglaló méretek
Súly 9,7 kg
Termék mérete, hossz 61 cm
Termék mérete, szélesség 45 cm
Termék mérete, magasság 24 cm

Termékadatok
Színkód Szürke
Sound level perceived 62 dB(A)
Protection index (IP Code) IPX5
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 2 Ah
Töltőáram 1,3 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 50 p
Átlagos feltöltési idő 60 p
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 5 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 600 m²

Vágórendszer
Vágási rendszer 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, max. 50 mm
Vágási magasság, min. 20 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Electric
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen

Vezérlés
Billentyűzet Keypad and display/App
Információs panel MonoChrome Graphical Display 2,8”
Connectivity Bluetooth®, Cellular
App controlled Automower® Connect
Smart Home integration Igen
Firmware Update FOTA

Biztonság
GPS lopásvédelem Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen

Bármely Husqvarna Automower tartozékait megtalálhatja a https://agrobodi.hu/termekkategoria/robotfunyirok/robotfunyiro-tartozek/ oldalon.
Husqvarna termékeiről a Husqvarna hivatalos oldalán olvashat: https://www.husqvarna.com/hu/

További információk

Tömeg 13 kg
Go to Top