Milyen gép a Husqvarna áramfejlesztő aggregátor?

A Husqvarna áramfejlesztő aggregátor és készenléti generátorokat is tartalmaz. A hordozható generátorokat munkahelyeken, kempingezési kirándulásokon és egyéb szabadtéri tevékenységekhez tervezték, ahol megbízható áramforrásra van szükség. Ezek a generátorok teljesítménye 2000 watttól 8000 wattig terjed, erős motorokkal és fejlett vezérlőpanellel rendelkeznek az egyszerű kezelés és felügyelet érdekében.

A készenléti generátorokat lakossági és kereskedelmi használatra tervezték, ahol állandó és megbízható tartalék áramforrásra van szükség. Ezek a generátorok teljesítménye 8000 watttól 20 000 wattig terjed, és olyan fejlett funkciókkal vannak felszerelve, mint az automatikus átviteli kapcsolók és a távfelügyeleti képességek.

Összességében a Husqvarna generátorokat nagyra értékelik az iparágban kiváló minőségű felépítésük, fejlett funkcióik és megbízható teljesítményük miatt.

Husqvarna G2500P generátor

A Husqvarna G2500P egy hordozható generátor, amelyet úgy terveztek, hogy megbízható energiát biztosítson a szabadtéri tevékenységekhez, a munkahelyeken és a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz. Maximális kimenő teljesítménye 2500 watt, névleges teljesítménye 2200 watt.

A G2500P-t 4 ütemű, léghűtéses, 5,5 lóerős benzinmotor hajtja, amely hatékony és megbízható teljesítményt biztosít. Üzemanyagtartályának űrtartalma 1,3 gallon, így akár 10 órán keresztül is üzemelhet 50%-os terhelés mellett. A generátor egy automatikus feszültségszabályozóval (AVR) is rendelkezik, amely stabil teljesítményt biztosít, és megvédi az érzékeny elektronikát a feszültségcsúcsoktól.

Husqvarna áramfejlesztő aggregátor

Az aljzatokat tekintve a G2500P két 120 V-os váltóáramú és egy 12 V-os egyenáramú aljzattal rendelkezik, ami sokoldalúvá teszi, és alkalmas különféle készülékek és eszközök táplálására. Megszakító védelmi rendszerrel is rendelkezik, amely megakadályozza a generátor károsodását túlterhelés vagy rövidzárlat esetén.

A G2500P-t a hordozhatóság szem előtt tartásával tervezték, mindössze 82 fontot nyom, és összecsukható fogantyúval és kerékkészlettel rendelkezik, amely megkönnyíti a mozgatást. Ezenkívül 61 decibeles zajszinttel rendelkezik, ami viszonylag csendes a többi hasonló méretű és teljesítményű generátorhoz képest.

Összességében a Husqvarna G2500P egy megbízható és hatékony hordozható generátor, amely ideális a szabadtéri tevékenységek, a munkahelyek és a vészhelyzeti tartalék áramellátás ellátására.

Husqvarna G3200P generátor

A Husqvarna G3200P egy hordozható generátor, amelyet úgy terveztek, hogy megbízható áramot biztosítson szabadtéri tevékenységekhez, vészhelyzeti áramkimaradásokhoz vagy munkahelyeken. 208 köbcentis Husqvarna motor hajtja, és akár 3200 watt túlfeszültséget és 3000 watt folyamatos teljesítményt is képes leadni.

Husqvarna áramfejlesztő aggregátor

Kezelés: A vezérlőpanel számos csatlakozóaljzatot tartalmaz, köztük két 120 V-os háztartási aljzatot, egy 120/240 V-os csavaros záras aljzatot és egy 12 V-os DC aljzatot az akkumulátor töltéséhez.

Biztonsági jellemzők: A generátor alacsony olajszintű leállító funkcióval van felszerelve, amely alacsony olajszint esetén automatikusan leállítja a motort, ami segít megvédeni a motort a sérülésektől.

Hordozhatóság: A generátor kompakt vázzal és két soha nem lapos kerékkel rendelkezik, így könnyen mozgatható.

Összességében a Husqvarna G3200P egy megbízható és sokoldalú generátor, amely különféle kültéri és vészhelyzetekben képes tápellátást biztosítani.

További husqvarna termékeket itt, További információt termékeinkről a husqvarna hivatalos oldalán talál.