Kedvezményezett: AGRO-BÓDI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

„Szolgáltatásfejlesztés és infrastruktúra beruházás az Agro-Bódi Kft-nél” című GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00470 azonosító számú projektben a tervezett technológiák beszerzésével és alkalmazásával megvalósul az üzleti szolgáltatás -fejlesztés a hátrányos helyzetű településeken. A szerződött támogatás összege: 14.386.281 Forint feltételesen vissza nem térítendő támogatás (70%-os támogatási intenzitás)

Projekt bemutatása:

A Kft.-nk pásztói székhelyén és salgótarjáni telephelyén tevékenysége fejlesztése céljából eszközbeszerzést, infrastrukturális fejlesztést illetve építést hajtunk végre. Pásztói székhelyen lévő szaküzletben új építésű acélvázas szerkezetű raktár épület létesítése, belső út és parkolási céllal térkövezés valósulhat meg. A munkaruházat kereskedelmének szolgáltatás-bővítése tervezett az OKI LED nyomtató használatával, az ügyfelek (cégek, önkormányzatok) egyedi munkaruhára történő nyomtatásával a céges design megjelenítése biztosítható. Az irodai számítógépes munkaállomás már elavult, nem képes kiszolgálni az üzleti igényeket, ezért ennek cseréjét tervezzük. (komplett munkaállomás PST i5)

Salgótarjáni telephelyünkön a megújuló energiaforrás hasznosító berendezés tetőre telepítésével a villamos energia szükséglet kiváltása lesz megvalósítva. Képzési szolgáltatások igénybevétele keretében 1 fő salgótarjáni munkavégzési helyen foglalkoztatott részére targonca-vezetői tanfolyam került tervezésre.
A projektben több tevékenységi kör fejlesztése is tervezett, ezzel cégünk a gyorsuló gazdasági és társadalmi folyamatok és szükségletek kielégítéséhez járulhat hozzá. A tervezett technológiák beszerzésével és alkalmazásával megvalósul az üzleti szolgáltatás -fejlesztés a hátrányos helyzetű településeken. A projekt hozzájárul a Magyar KKV-k megerősítésének stratégiájához, az Agro-Bódi Kft a fejlesztéssel növeli a stratégiai mozgásterét, hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásnyújtást képvisel, valamint diverzifikáltsága erősíti a térség, egyben az ország válságálló képességét.

A projekt fizikai befejezése: 2023.09.14.