Leírás

Milyen robotfűnyíró a Husqvarna Automower® 435X AWD?

A Husqvarna Automower® 435X AWD – egy igazi úttörő a robotfűnyíró piacon. Egy összkerék-meghajtású modell, amely könnyedén elboldogul akár 3,500 m² gyepterülettel, az elé kerülő akadályokkal, nehéz tereppel, valamint 70 %-os emelkedőkkel is megbírkózik. A robotfűnyíró X-line kialakítású, LED fényszórókkal van ellátva, észleli a távoli objektumokat is, valamint intuitív módón együttműködik az Automower® Access rendszerrel. A gép Automower® Connect-tel van felszerelve és GPS lopás elleni nyomkövetőt is tartalmaz.

Husqvarna Automower 435X

A Husqvarna Automower® 435X AWD Robotfűnyíró főbb jellemzői

 • Automower® Összkerék-meghajtás
  Az Automower® AWD modellek olyan technológiával rendelkeznek, amely optimalizálja az egyes kerekek irányítását annak érdekében, hogy a legigényesebb terepen is kiválóan működhessen. Lenyűgöző lejtőteljesítmény, amely 70%-os (35°-os) lejtőt is kezel.
 • Automower® Zone Control
  Hozzon létre munkaterületeket és ideiglenes tartózkodási zónákat az Automower® Connect alkalmazásban a telepítés megváltoztatása nélkül. Több irányítást biztosít a pázsit különböző munkaterületeinek meghatározásához, és mindegyikhez eltérő ütemezést és vágási magasságot alkalmazhat. Vagy megakadályozza, hogy a robotfűnyíró bizonyos területeken nyírjon azáltal, hogy tartózkodási zónákat hoz létre.
 • Csuklós hátsó kialakítás
  Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.
 • Automower® Connect alkalmazás
  Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Az éltől a szélig irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírási feladattól olyan megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el.
 • Távoli objektum-észlelés
  Ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.
 • Husqvarna AIM technológia (Automower® Intelligens térképezés)
  A Husqvarna AIM technológia a fedélzeti GPS-t és a robotfűnyíró érzékelőit használja a pázsit virtuális térképének létrehozásához, valamint számos intelligens Automower® funkciót tesz lehetővé.
 • GPS-navigáció
  A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
 • Kiváló interakció
  Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.
 • Intelligens kapcsolatok IFTTT-vel
  Integrálja még jobban az Automower® fűnyírót okosotthonába, ha IFTTT kisalkalmazásokban használja.
 • FOTA – Firmware-Over-The-Air
  Lehetőség a szoftverfrissítések automatikus, vezeték nélküli végrehajtására az Automower® Connect alkalmazáson keresztül az új funkciók és frissítések engedélyezéséhez.
 • Automower® Access
  Az új Automower® Access lehetővé teszi, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen a géppel egy állapotfelmérővel és görgetővel ellátott magas felbontású színes kijelzőn keresztül, mely az irányítás egy intuitív, mégis szofisztikált módját valósítja meg. Az ikon-alapú nyelv intuitív módon integrálódik az Automower® Connect okostelefon applikációval, mely így gördülékeny felhasználói élményt nyújt.
 • GPS lopás elleni védelem
  A GPS-követéssel felszerelt termékek azonnal elkezdik követni a fűnyíró GPS-pozícióját, és az Automower Connect® alkalmazáson keresztül értesítéseket küldenek a készülékére. Minimalizálja a lopás kockázatát, és mindig tudatja Önnel, hogy hol van a fűnyíró.
 • Másodlagos terület
  Ha a pázsitot külön területekre osztják, beállíthat egy másodlagos területet a telepítésen belül. Másodlagos terület felállításához a határolóhuzalt úgy kell beállítani, hogy a másodlagos terület körül szigetet hozzon létre. A telepítés után manuálisan kell mozgatnia a fűnyírót e két terület között, és a fűnyíró egy kiválasztott ideig fog nyírni, vagy amíg az akkumulátor le nem merül.
 • Automower® X-Line
  A Husqvarna Automower® X-Line a legteljesebb funkcionalitású termékcsaládunk, amely azoknak készült, akik csúcskategóriás robotfűnyírót szeretnének. Az X-Line funkciócsomaggal felszerelve, beleértve az Automower® Connect-et GPS-lopáskövetéssel, GPS-alapú navigációval, LED-es fényszórókkal, első gumi lökhárítóval és X-Line karosszériakialakítással.
 • GeoFence
  Ha az Automower® Connect alkalmazáson keresztül meghatározza a GeoFence területet a fűnyíró számára, értesítéseket kap a telefonjára, ha a fűnyírót ezen az előre meghatározott területen kívülre helyezik. Minimalizálja a lopás kockázatát, és mindig tudatja Önnel, hogy hol van a fűnyíró.
 • Időjárás időzítő
  A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Átjárók automatikus kezelése
  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
 • Elektromos magasságállítás
  A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.
 • Távoli indítási pontok x5
  Egységes vágási eredmény a gyep egész területén: a vágást öt különböző helyen lehet kezdeni a töltőállomásból indulva, a vezetőszál mentén. Minél nagyobb a füves terület, annál fontosab, hogy több kiindulási ponttal rendelkezzen. A bizonyos modelleknél elérhető aktív GPS navigációval a távoli indítási pontok automatikusan kerülnek beállításra és manuális beavatkozásra nincs szükség.

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna Automower® 435X AWD Robotfűnyíró műszaki jellemzői

Munkakapacitás
AUTOMOWER® 435X AWD
Cikksz.: 967 85 33‑10
AUTOMOWER® 435X AWD
Cikksz.: 967 85 33‑11
Maximális munkaterület (±20) 3 500 m² 3 500 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél 50 % 50 %
A munkaterület maximális emelkedése 70 % 70 %
Max active time 24 ó 24 ó
Keresőrendszer Négyszeres keresés Négyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket 2 2
Feltöltő rendszer Automata Automata

Befoglaló méretek
Súly 17,6 kg 17,6 kg
Termék mérete, hossz 93 cm 93 cm
Termék mérete, szélesség 55 cm 55 cm
Termék mérete, magasság 29 cm 29 cm

Termékadatok
Színkód Szürke Szürke
Sound level perceived 60 dB(A) 60 dB(A)
Protection index (IP Code) IPX4 IPX4
Akkumulátor típusa Lítium-ion Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 5 Ah 5 Ah
Töltőáram 7 A 7 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 100 p 100 p
Átlagos feltöltési idő 30 p 30 p
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 24 kWh 24 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 3 500 m² 3 500 m²

Vágórendszer
Vágási rendszer 3 forgó penge 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, max. 70 mm 70 mm
Vágási magasság, min. 30 mm 30 mm
Vágási szélesség 22 cm 22 cm
Vágási magasságállítás Electric Electric
Skid plate Igen Igen
Dual cutting direction Igen Igen

Vezérlés
Billentyűzet Jogwheel, display and status LED:s/App Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel Color Display TFT 2,8” QVGA Color Display TFT 2,8” QVGA
Connectivity Bluetooth®, Cellular Bluetooth®, Cellular
App controlled Automower® Connect Automower® Connect
Smart Home integration Igen Igen
Firmware Update FOTA FOTA

Biztonság
GPS lopásvédelem Igen Igen
Geokerítés Igen Igen
PIN kód Igen Igen
Vészjelzés Igen Igen
Emelésérzékelő Igen Igen
Borulásérzékelő Igen Igen
Object detection Ultrahang érzékelő Ultrahang érzékelő

Bármely Husqvarna Automower tartozékait megtalálhatja a https://agrobodi.hu/termekkategoria/robotfunyirok/robotfunyiro-tartozek/ oldalon.
Husqvarna termékeiről a Husqvarna hivatalos oldalán olvashat: https://www.husqvarna.com/hu/