Husqvarna Automower 320 NERA

Husqvarna Automower 320 NERA

Original price was: 1 149 990 Ft.Current price is: 1 034 900 Ft.

Munkaterület kapacitás: 2200m2
A munkaterület maximális emelkedése: 50%
Alkalmazással irányítható

Cikkszám: 970535111 Kategória:

Leírás

Milyen robotfűnyíró a Husqvarna Automower® 320 NERA?

Husqvarna Automower® 320 NERA egy robotfűnyíró, amely akár 2200 m² kihívást jelentő gyepfelületet is képes kezelni. A Husqvarna Automower® 320 NERA megbízható működést, robusztus kialakítást és virtuális határok közötti, rugalmas, precíziós fűnyírást kínál az Automower® Connect alkalmazás és az opcionális Husqvarna EPOS™ bővítőkészlet révén, amely kiküszöböli a huzalszakadás kockázatát. A GPS-alapú navigációval a fűnyírási minta úgy igazodik, hogy a pázsit teljes területén egyenletes eredményt biztosítson. A szabadalmaztatott, nem rögzített első tengely fokozza a manőverezhetőséget, és javítja az egyenetlen gyepfelületeken nyújtott teljesítményt az akár 50%-os emelkedőkön. A fűnyíró intelligens otthonba is integrálható, így Alexa vagy Google Home hangvezérléssel is irányíthatja, vagy kihasználhatja az IFTTT-rutinok előnyeit.

Husqvarrna automower 320 NERA

A Husqvarna Automower 320 NERA Robotfűnyíró főbb jellemzői

 • Akár vezeték nélkül
  Az Automower® NERA termékcsalád a Husqvarna EPOS™ rendszerrel a teljesen testre szabható gyepkarbantartás szabadságát kínálja, mivel a fizikai vezetékek helyett a műholdalapú technológia segítségével virtuális határokat hoz létre.
 • Automoower Connect app
  Élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre
 • GPS navigáció
  A GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
 • Kábeles rásegítés
  A határolóhuzal elhelyezhető a műholdas lefedettség problémáival küzdő területeken a virtuális határvonalak támogatása és a fűnyírási megszakítások elkerülése érdekében. A fűnyíró általában akkor folytatja a fűnyírást ezeken a területeken, amikor ismét felvette a jelet, de a vezeték egy lehetőség a zökkenőmentes fűnyírás biztosítására átmeneti megszakítások nélkül. Például szűk átjárókban és sűrűn fürtözött fák közelében lévő területeken, ahol a lefedettség befolyásolható.
 • Kiváló interakció
  A kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
 • SMART
  Használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
 • Automower access
  A nagy felbontású színes kijelzővel, navigációs tárcsával és állapotjelzőkkel rendelkező Automower® Access felhasználói felület intuitív módot biztosít a fűnyíró vezérléséhez. Az ikonalapú tervezési nyelv intuitív módon épül be az Automower® Connect alkalmazásba, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt.
 • FOTA
  Az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
 • Fgyvédelem
  A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.
 • Időjárás időzítő
  A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Átjárók autómata kezelése
  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
 • TargetHeight a jobb gyepminőség érdekében
  A jobb gyepminőség érdekében a TargetHeight 10 nap alatt automatikusan csökkenti a vágási magasságot MAX-ról a meghatározott magasságra.
 • Pontvágás (spot cutting)
  Speciális üzemmód gyors fűnyíráshoz egy behatárolt területen, ahol hosszabb a fű. Ez különösen hasznos olyan helyen például, ahol kertí bútorok álltak, de eltávolították azokat. Helyezze a robot fűnyírót a kívánt területre és válassza a pontvágás (spot cuttitng) üzemmódot. A fűnyíró csigavonalban fogja lenyírni a füvet, és amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba.
 • Spirálvágás
  A magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
 • Profilok
  Hozzon létre több profilt egyedi beállításokkal, így könnyebben használhatja a fűnyírót több helyszínen. Az egyes profilok és telepítések személyes nevei révén a fűnyíró menüjén keresztül könnyen válthat a különböző beállítások között
 • Elektromos magasságállítás
  Az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
 • Alacsony szén-dioxid-kibocsátás
  Ha ezt a terméket választja, biztos lehet benne, hogy aktív használat során alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást produkál, mint egy hagyományos benzines termék. Ez az akkumulátoros termék használat közben nem bocsát ki CO₂-t, ugyanakkor biztosítja a Husqvarna termékektől elvárt teljesítményt és minőséget. Fontos azonban megjegyezni, hogy a CO₂-kibocsátás a termék életciklusának más szakaszaiban, például a gyártás, a töltés és az életciklus végén történő ártalmatlanítás során keletkezik.

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna Automower® 320 NERA Robotfűnyíró műszaki jellemzői

Munkakapacitás
AM320 NERA CZ, SK, PL, HU, HR, TR, RO, GR, EE, LV, LT ROBOTIC LAWN MOWER
Cikksz.: 970 53 51‑11
Munkaterület-kapacitás 2 200 m²
Boundary type Wire
Maximális emelkedés a határvezetéknél 25 %
A munkaterület maximális emelkedése 50 %
Max active time 24 ó
Keresőrendszer Négyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket 2
Feltöltő rendszer Automata
Befoglaló méretek
Súly 12,8 kg
Termék mérete, hossz 75 cm
Termék mérete, szélesség 54 cm
Termék mérete, magasság 28 cm
Termékadatok
Színkód Szürke
Sound level perceived 58 dB(A)
Protection Index (IP Code) IPX5
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 5 Ah
Töltőáram 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 135 p
Átlagos feltöltési idő 75 p
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett 7 kWh
Vágórendszer
Vágási rendszer 3 elforduló kés
Vágási magasság, max. 60 mm
Vágási magasság, min. 20 mm
Vágási szélesség 24 cm
Vágási magasságállítás Electric
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen
Vezérlés
Billentyűzet Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel Color Display TFT 2,8” QVGA
Connectivity Bluetooth®, Wi-Fi
App controlled Automower® Connect
Smart Home integration Igen
Firmware Update FOTA
Biztonság
GPS lopásvédelem Nem
Geokerítés Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Object detection Nem

További robotfűnyíróin az alábbi oldalon megtekinthetőek.

További információk a husqvarna hivatalos oldalán érhetőek el.

További információk

Tömeg 12 kg

Cím

Go to Top