Husqvarna Automower 410XE NERA

Husqvarna Automower 410XE NERA

Original price was: 1 049 990 Ft.Current price is: 979 900 Ft.

Munkaterület kapacitás: 1000m2
A munkaterület maximális emelkedése: 30%
Alkalmazással irányítható
EDGE CUT

Cikkszám: 970535111-1 Kategória:

Leírás

Milyen robotfűnyíró a Husqvarna Automower 410XE NERA

A Husqvarna Automower 410XE NERA robotfűnyíró 1000 m²-es pázsitig használható. EdgeCut funkcióval rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a pázsit széleinek nyírásának szükségességét, így időt és erőfeszítést takarít meg. A 410XE NERA lehetőséget kínál fizikai határokkal vagy vezeték nélküli telepítésre a Husqvarna EPOS™ segítségével. Az EPOS™ lehetővé teszi a teljes rugalmasságot a virtuális határokkal, amelyet a műholdalapú technológia tesz lehetővé 2-3 cm-es pontossággal. Ez azt is jelenti, hogy nem áll fenn a vezetéktörés veszélye. Az integrált Zone Control funkciónak köszönhetően az Automower® Connect alkalmazáson keresztül az Ön igényeihez igazíthatja a pázsitot, és több munkaterületet hozhat létre különböző beállításokkal. Ugyanilyen egyszerűen létrehozhatók ideiglenes tartózkodási zónák a szezonális vadvirágok vagy a kerti projektek megőrzésére.

410XE-ROBOT

A fűnyíró felismeri és elkerüli a tárgyakat, ami precíz vágást biztosít, és csökkenti az ütközések és a nem tervezett leállások kockázatát. Az Automower® Connect alkalmazással a világ bármely pontjáról felügyelheti fűnyíróját, és integrálhatja okosotthonába. Parancsokat küldhet, megtekintheti és módosíthatja a fűnyíró beállításait, és értesítéseket kaphat a teljes gyepszabályozásról.

A Husqvarna Automower 410XE NERA Robotfűnyíró főbb jellemzői

 • EDGE Cut
  Az EdgeCut minimálisra csökkenti a pázsit széleinek levágásának szükségességét, így időt és erőfeszítést takarít meg. Ezt egy dedikált hátsó EdgeCut tárcsa teszi lehetővé, amely olyan közel képes vágni a szélekhez, hogy csak minimális fű marad lenyíratlanul.
 • Akár vezeték nélkül is
  Az Automower® NERA termékcsalád a Husqvarna EPOS™ rendszerrel a teljesen testre szabható gyepkarbantartás szabadságát kínálja, mivel a fizikai vezetékek helyett a műholdalapú technológia segítségével virtuális határokat hoz létre.
 • Zone control
  Az Automower® zónavezérlés segítségével különböző beállításokkal rendelkező munkaterületeket és ideiglenes tiltott zónákat is egyszerűen létrehozhat. Nagyobb ellenőrzést biztosít a gyep felett, így különböző ütemezéseket és vágási magasságokat alkalmazhat az egyes területekre, vagy megakadályozhatja, hogy a robotfűnyíró adott területeken nyírjon.
 • Objektum felismerés
  A fűnyírót beépített radar segíti abban, hogy észlelje és elkerülje a tárgyakat, ezzel csökkentve a váratlan leállások kockázatát. Az észlelés üzemmód csökkenti a sebességet és lágyabbá teszi az ütközést, az elkerülő üzemmód pedig arra készteti a fűnyírót, hogy elforduljon és elkerülje az ütközést.
 • Automower connect
  Élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
 • Elektromos magasságállítás
  Az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
 • Kiváló interakció
  A kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
 • IFTTT
  Használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
 • GPS lopásvédelem
  GPS-nyomkövetővel rendelkezik, amely követi a fűnyíró aktuális helyzetét, és minimalizálja a lopás kockázatát. Az Automower Connect® alkalmazáson keresztül értesítéseket kap a készülékére, így mindig tudni fogja, hogy épp hol van a fűnyírója.
 • Automower Access
  A nagy felbontású színes kijelzővel, navigációs tárcsával és állapotjelzőkkel rendelkező Automower® Access felhasználói felület intuitív módot biztosít a fűnyíró vezérléséhez. Az ikonalapú tervezési nyelv intuitív módon épül be az Automower® Connect alkalmazásba, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt.
 • Automower® X-Line
  A Husqvarna Automower® X-Line a legteljesebb funkcionalitású termékcsaládunk, amely azoknak készült, akik csúcskategóriás robotfűnyírót szeretnének. Az X-Line funkciócsomaggal felszerelve, beleértve az Automower® Connect-et GPS-lopáskövetéssel, GPS-alapú navigációval, LED-es fényszórókkal, első gumi lökhárítóval és X-Line karosszériakialakítással.
 • GeoFence
  Ha a fűnyíró az előre meghatározott területen kívülre kerül, az alkalmazás erről értesíti, így minimálisra csökkentve a lopás kockázatát. Egyszerűen használja az Automower® Connect alkalmazást a fűnyíró geokerítés területének meghatározásához, így mindig tudni fogja, hogy épp hol van.
 • FOTA
  Az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
 • Fagyvédelem
  A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.
 • Rewilding mode
  A Rewilding Mode arra szolgál, hogy visszacsalogassa a természetet a kertjébe. Ha aktiválva van, a pázsit 10%-át automatikusan hozzárendeli egy természetesítési zónához. Az Automower® a kívánt ideig érintetlenül hagyja ezt a területet. Azt bármikor átméretezheti, átformálja, áthelyezheti vagy eltávolíthatja. Ez a funkció a következő típusokon érhető el: A 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD és 450X NERA felhasználók az Automower® Connect alkalmazáson keresztül kapnak értesítést a frissítésről. A 430X NERA és a 450X NERA esetében a Rewilding Mode használatához határolóhuzal telepítése szükséges.
 • Átjárók autómatikus kezelése
  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
 • Időjárás érzékelő
  A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Spirálvágás
  A magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
 • Profilok
  Hozzon létre több profilt egyedi beállításokkal, így könnyebben használhatja a fűnyírót több helyszínen. Az egyes profilok és telepítések személyes nevei révén a fűnyíró menüjén keresztül könnyen válthat a különböző beállítások között.
 • GPS-navigáció
  A GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
 • Másodlagos terület
  Ha a gyepen két, egymáshoz nem kapcsolódó terület van, állítson be egy másodlagos területet a fűnyíró számára kialakított átjáróval. A másodlagos terület beállításához a határolóhuzallal alakítson ki egy szigetet a másodlagos terület körül. A telepítés után manuálisan mozgassa a fűnyírót a két terület között, és a fűnyíró a kiválasztott ideig vagy az akkumulátor lemerüléséig fog vágni.
 • Husqvarna AIM
  A Husqvarna AIM technológia a beépített GPS-t és a robotfűnyíró érzékelőit használja a pázsit virtuális térképének létrehozásához, valamint számos intelligens Automower® funkciót tesz lehetővé. A virtuális térkép az Automower® Connect alkalmazásban, valamint a határoló- és vezetőhuzalok láthatók. Az AIM technológiával az alkalmazással különböző vágási magasságú és ütemezésű munkaterületeket vagy tartózkodási zónákat hozhat létre a személyre szabott zónavezérléshez. Az Automower® valós időben is nyomon követhető az Automower® Connect segítségével.

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna Automower 410XE NERA Robotfűnyíró műszaki jellemzői

Munkakapacitás
AM410XE NERA ROBOTIC LAWN MOWER
Cikksz.: 970 65 44‑11
Munkaterület-kapacitás 1 000 m²
Boundary type Huzal
Maximális emelkedés a határvezetéknél 20 %
A munkaterület maximális emelkedése 30 %
Max active time 17 ó
Keresőrendszer Pentasearch
Követi a határoló vezetéket 3
Feltöltő rendszer Automata
Befoglaló méretek
Súly 12,1 kg
Termék mérete, hossz 68 cm
Termék mérete, szélesség 44 cm
Termék mérete, magasság 28 cm
Termékadatok
Színkód Szürke
Sound level perceived 60 dB(A)
Protection Index (IP Code) IPX5
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 5 Ah
Töltőáram 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 100 p
Átlagos feltöltési idő 90 p
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett 13 kWh
Vágórendszer
Vágási rendszer 2 tárcsa 3 elforduló késsel
Vágási magasság, max. 55 mm
Vágási magasság, min. 20 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Electric
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen
Vezérlés
Billentyűzet Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel Color Display TFT 2,8” QVGA
Connectivity Bluetooth®, Cellular, Wi-Fi
App controlled Automower® Connect
Smart Home integration Igen
Firmware Update FOTA
Biztonság
GPS lopásvédelem Igen
Geokerítés Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Object detection Radarérzékelő

További robotfűnyíróink az alábbi oldalon megtekinthetőek.

További információk a husqvarna hivatalos oldalán érhetőek el.

További információk

Tömeg 12 kg
Go to Top