Szeretne gyorsan és hatékonyan füvet nyírni? Fontos, hogy megbízható és ergonomikus géppel dolgozhasson? A Husqvarna fűnyírók minden téren megfelelnek elvárásainak. Válasszon benzinmotoros, elektromos, vagy akkumulátoros modelleink közül, amivel öröm lesz a fűnyírás.

A Husqvarna fűnyírók kiemelkedő helyet foglalnak el a piacon.

A Husqvarna fűnyírók tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gépek a lehető leghatékonyabban, a legnagyobb teljesítménnyel végezzék a munkát, mindeközben kényelmes legyen a használatuk. A különböző modellek mindegyike kitűnően irányítható, valamint rezgéscsillapított fogantyúkkal rendelkezik. Az ergonomikus megoldások mellett a vágási eredmény is nagyon fontos szempont, melyben a Husqvarna fűnyírók szintén jeleskednek a könnyen indítható, nagy teljesítményű motornak, és a tartós vágóasztalnak köszönhetően.

robotfűnyíró
husqvarna robotfűnyíró

A Husqvarna fűnyírók strapabírósága

A könnyű karbantartás és a tartósság érdekében robosztus vázzal rendelkeznek, ami nem megy a jó irányíthatóság és a súly rovására, hiszen a gyártásnál a sajtolt acéllemez mellett modern műanyagot használnak. A felhasznált nagy szilárdságú, kiváló minőségű műanyag tartós, korrózió mentes, könnyű, egyszerűen tisztán lehet tartani, ellenáll a napsugárzásnak, valamint a fűben lévő savak sem károsítják. Ezen szempontokat figyelembe véve nincs okunk tartani a műanyagok tartósságától a Husqvarna fűnyírók esetében, bírni fogják a strapát.

A Husqvarna fűnyírók mindegyike hegesztési varratok nélkül, egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik, ennek köszönhetően a torziós feszültségekkel szemben nagyon ellenálló, így a kitartó teljesítmény mellett stabilan és hatékonyan üzemel.

A Husqvarna fűnyírók beállítása roppant gyors és egyszerű. A tökéletes fűhosszúság érdekében meg kell határoznunk a vágási magasságot, amit csupán egyetlen kar segítségével elvégezhetünk. A tökéletes pázsit elérése érdekében az úgynevezett AFTech technológiával került kialakításra a kés, a garat, illetve a vágóasztal, ami lehetővé teszi az optimális levegőáramlást. Ezáltal valamennyi vágási módban eredményesen tudunk vele dolgozni.

Válasszon a különböző Husqvarna fűnyírók közül, hogy élmény legyen a fűnyírás.

Kis méretű kert esetén a kézi fűnyíró az ideális választás. Szűk helyen is könnyedén lehet vele manőverezni. Egyes modellek légpárnával rendelkeznek, ezáltal kimondottan könnyű az irányításuk. Ezeket a légpárnás gépeket meredek lejtőkhöz és egyéb nehéz terephez ajánlott választani. Ha nagyobb, összefüggő területet szeretnénk nyírni, amiben esetleg lejtők, vagy emelkedők is vannak, akkor érdemes az önjáró Husqvarna fűnyírók közül választani.

Nedves, rögös, egyenetlen talajtípusokhoz az elsőkerék-meghajtású, vagy az összkerék-meghajtású modellek nagyban megkönnyítik a munkát. Az előbbi típus extra tapadást biztosít, s kanyarodni is tudunk vele járó motorral, ha a talajról felemeljük az első kerekeket. Az összkerék-meghajtással rendelkező Husqvarna fűnyírók a meredek területeken is könnyedén megállják a helyüket.