Ön is szeretné könnyedén tisztán tartani a ház körül területeket, kerti bútorokat, vagy éppen az autóját? A Husqvarna magasnyomású mosó új termékcsaládja lehetővé teszi, hogy kevesebb vízzel, alaposabb munkát tudjunk végezni. Az okos mérnöki megoldásoknak és tervezésnek köszönhetően a Husqvarna nagynyomású mosóberendezései maximális tisztítási teljesítményt garantálnak, melyeknek élmény a használata.

Husqvarna magasnyomású mosó a víz erejével

A víz a természet saját tisztítófolyadéka, melynek ereje és mosási teljesítménye a Husqvarna magasnyomású mosó technológiájával ötvözve verhetetlen. Nagynyomású mosóberendezéseink hatékonyan veszik fel a kesztyűt bármekkora területen található porral, piszokkal és egyéb szennyeződéssel a kültéri helyszíneken. Hogy ne csak az udvarunk, de a lelkiismeretünk is tiszta legyen, a tervezők odafigyeltek a mértékletes vízfelhasználásra is. Napjainkban nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni a környezetvédelemre, takarékoskodnunk kell a véges mennyiségű édesvíz forrásainkkal. A vízpazarlás elkerülése érdekében a Husqvarna magasnyomású mosó úgy lett kifejlesztve, hogy a szokásos kerti tömlőkhöz képest 80%-kal kevesebb vízzel is hatékonyan lehessen velük dolgozni.

robotfűnyíró
husqvarna robotfűnyíró

Husqvarna magasnyomású mosó intelligens funkciókkal és tartozékokkal

A Husqvarnától megszokott minőség és a gépek kiemelkedő felhasználói élménye a nagynyomású mosóberendezések esetében is helytálló. A gépek maximális tisztítási teljesítménye hosszú élettartammal párosul. A tökéletes eredményről olyan intelligens funkciók gondoskodnak, mint például a dupla forgórész és a tömlő, a kábel, a fúvókák és a szerelvények gyors, egyszerű csatlakoztatása. Az okos forgó funkciók megakadályozzák a tömlő összegabalyodását. A Husqvarna magasnyomású mosók rugalmas és extra hosszúságú tömlőkkel lettek ellátva, hogy minél messzebbre el tudjunk vele érni. Magas profilú kerekei nagy teherbírásúak. A hosszabb élettartam érdekében acél pumpával, illetve tartós fém szivattyúkkal rendelkezik. A ravasz aktiválása nem igényel nagy erőfeszítést, kényelmes a használata hosszabb időn keresztül is. A gép kábeleinek tárolását praktikusan megoldották, illetve gyorskioldó funkcióval is rendelkezik, így nem gabalyodnak össze. Valamennyi tartozéka tárolható a készüléken, aminek köszönhetően gyorsan elérhetők, ezzel növelve a munka hatékonyságát.

A Husqvarna magasnyomású mosók hatékonyságát és sokoldalúságát növelhetjük széles választékú kiegészítőkkel, ilyen például a felülettisztító, habszóró tartály, vízfelszívó fej, vagy a gépkocsi mosó készlet. Ezek használatával garantáltan kihozhatjuk a maximumot a készülékünkből.

Husqvarna magasnyomású mosó széles választéka

Nem könnyű kiválasztani az egyéni igényekhez legjobban igazodó nagynyomású mosóberendezést. Minél nagyobb területet szeretnénk tisztítani, annál nagyobb tisztítási teljesítménnyel rendelkező gépet ajánlott beszerezni.

A Husqvarna magasnyomású mosó 100-as sorozat modelljei alapvető tisztítási feladatokra ajánlottak (pl. teraszok, kertek, kerti bútorok tisztántartása). Ezeken a nagynyomású mosókon tárolható a tömlődob, illetve kábeltartóval is felszereltek.
Ha egy szinttel feljebb lépünk, a 200-as sorozat mosóberendezései megfelelőek a ház és a körülötte lévő terület legtöbb tisztítási munkájára. Kialakításuk robosztus és praktikus, a gyorscsatlakozó megkönnyíti a használatukat.

A nagyobb erőfeszítést igénylő feladatokhoz (pl. kőfalak, vagy közepes méretű járművek tisztítása) kiválóan alkalmas a Husqvarna magasnyomású mosó 300-as, nagy teljesítményű sorozata. A hosszú élettartamú, stabil gépek szállítását teleszkópos alumínium nyél, illetve nagyméretű kerekek könnyítik. És végül, a Husqvarna nagynyomású mosóberendezések legnagyobb, leghosszabb élettartamú és legjobb teljesítményű 400-as sorozata a legnehezebb tisztítási feladatokhoz. A minden extra funkcióval rendelkező gépek homlokzatok, lakóparkok, vagy nagyméretű járművek tisztításával is sikeresen megbirkóznak. Ezeken a berendezéseken már tudjuk szabályozni a nyomást, amivel optimális beállítást tudunk végezni és a lehető legkevesebb vízfogyasztást tudjuk elérni.

Tekintse meg további kínálatunkat az alábbi linken. Vagy olvasson a hivatalos husqvarna oldalon.