A Husqvarna, a kerti gépek és eszközök vezető gyártója ismét új benzines fűkasza modellekkel bővíti kínálatát, hogy még hatékonyabbá és kényelmesebbé tegye a gazdálkodók és a kerttulajdonosok számára a fűnyírást és a növények karbantartását. A legújabb két modell, a 122R és a 333R, számos új funkcióval és fejlesztéssel érkezik, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan gondoskodhatunk kertünk ápolásáról.

Husqvarna 122R: A Könnyű és Kényelmes Benzines fűkasza

A Husqvarna 122R egy könnyű és ergonomikus fűkasza, amely ideális választás otthoni kertek és kisebb területek karbantartására. Az 122R modell kiemelkedő teljesítményt és kiváló manőverezhetőséget kínál. A fűkasza markolata ergonomikusan tervezett, hogy minimalizálja a felhasználó fáradtságát hosszú használat során.

Ezen felül, a Husqvarna 122R rendelkezik egy kifinomult rezgéscsillapító rendszerrel, amely csökkenti a vibrációt és növeli a kényelmet. Ezáltal hosszabb ideig dolgozhatunk anélkül, hogy a kéz és a kar fáradna.

Főbb Jellemzők:

-Könnyű és ergonomikus tervezés
-Hatékony motor teljesítmény
-Rezgéscsillapító rendszer a kényelmes használat érdekében

Husqvarna 333R: Erőteljes és Robusztus Benzines Fűkasza

A Husqvarna 333R a nagyobb kertek és a nehezebb feladatok számára lett tervezve. Ez a fűkasza erőteljes motorral és tartós konstrukcióval rendelkezik, hogy megfeleljen a professzionális felhasználók elvárásainak. A 333R modell kiváló teljesítményt nyújt még a nehéz és vastag növényzetben is.

A fűkasza felszereltségéhez tartozik egy professzionális minőségű damilfej, amely könnyedén kezeli a vastagabb fűszálakat és a bozótot. A szöghajtás úgy van kialakítva, hogy nagy forgatónyomaték álljon rendelkezésre és a vágófej a talajjal párhuzamos, a jó nyírási eredmény érdekében.

Főbb Jellemzők:

– Erőteljes motor nagyobb teljesítmény érdekében
– Professzionális minőségű damilfej vastagabb növényzet kezelésére
– Innovatív hangtompító rendszer a csökkentett zajszintért

Mindkét modell könnyen beállítható és karbantartható, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen elvégezhetik a szükséges munkákat anélkül, hogy túlzott időt vagy energiát kellene rájuk fordítaniuk. A Husqvarna fűkasza kínálatának ezek az új tagjai tökéletes választást nyújtanak minden olyan kerttulajdonosnak és szakembernek, aki hatékony és megbízható eszközt keres a kerti munkákhoz.

Mindkét benzinmotoros fűkasza csomagjának tartozéka a kétvállas heveder, a husqvarna damilfej, illetve a vágókés alkatrészei (csúszótalp, speciális lesztorító alátét, speciális anya). Egyik csomag sem tartalmaz fűkést. A fűkés webáruházunkban külön tartozékként megvásárolható a tartozékok oldalon.

További információkat a husqvarna hivatalos weboldalán talál.

További benzines fűkasza választékunk