Husqvarna önjáró fűnyírót szeretne? A Husqvarna nagyonjól ismert márka a kerti gépek kapcsán, és fűnyírók széles választékát gyártják, amelyek kielégítik a különböző igényeket mind az otthoni és mind a professzionális felhasználásban. A Husqvarna fűnyíró kínálata általában tartósságukról, teljesítményükről és innovatív tulajdonságaikról ismertek. Különféle típusú fűnyírókat kínálnak, többek között önjáró fűnyíró, zero turn azaz egyhelyben megforduló fűnyírókat, traktorokat és ridereket. A husqvarna fűnyírók olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az állítható vágási magasság, a könnyű manőverezhetőség és a hatékony vágási teljesítmény.

Husqvarna LC 353VE

Önjáró husqvarna fűnyírók

A Husqvarna több önjáró fűnyírót kínál, hogy megkönnyítsék hatékonyabbá, egyszerűbbé tegyék a fűnyírást. Ezek a fűnyírók önjáró rendszerrel vannak felszerelve, amely segíti a fűnyíró előrehajtását, megkönnyítve a tolást és a navigálást a különböző terepeken és fűmagasságokon.

Az önjáró fűnyírók főbb jellemzői

 • Állítható sebességszabályozás
  A legtöbb Husqvarna önjáró fűnyíró állítható sebességszabályzóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fűnyíró sebességének beállítását. Így kényelmes a fűnyírás és a fűnyíró könnyen alkalmazkodik a különböző terep- és fűviszonyokhoz.
 • Könnyebb irányíthatóság
  A Husqvarna önjáró fűnyíróit a könnyű manőverezhetőséget előnyben részesítve tervezték. Többnyire nagyobb kerekekkel, kénylmes fogantyúkkal és könnyű szerkezettel szerelik, így könnyű menőverezni a szűkebb helyeken és az akadályok körül is, legyen szó bokros vagy fás területről, emelkedőről.
 • Nagy teljesítményű vágóasztal
  A Husqvarna önjáró fűnyírói többnyire nagy teljesítményű vágóasztallal vannak szerelve, amelyek könnyű és eredményes fűnyírást biztosítanak. Általában állítható a vágóasztal magasságga, így különböző típusú füvet és terepet képesek könnyedén nyírni.
 • Tartós használhatóság
  A Husqvarna önjáró fűnyírókat tartósra tervezték, masszív és robosztus felépítésükkel, így könnyedén helytállnak a rendszeres használat és az időjárás viszontagságainak.

A Husqvarna önjáró fűnyíró kiváló választást jelent azoknak a kerttulajdonosoknak és professzionális felhasználóknak, akik tartós és hatékony fűnyírót keresnek, amely sokféle fűnyírási körülményt képes kezelni. Nézze meg husqvarna fűnyírókínálatunkat amelyek közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelő típust, legyen az önjáró benzinmotoros, vagy akkumulátoros fűnyíró. További információt a husqvarna hivatalos oldalán is talál.