Leírás

Milyen robotfűnyíró a Husqvarna Automower 315 Mark II ?

A Husqvarna Automower® 315 Mark II egy könnyedén használható robotfűnyíró legfeljebb 1500 m²-es gyepfelületekhez. A kompakt összkerékhajtásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az akár 40%-os lejtőkön és a szűk átjárókban is tökéletes eredményt nyújt. Könnyen tisztítható, valamint fagyvédővel és időjárás-időzítővel rendelkezik, amely a nyírási időt az évszaknak megfelelően állítja be, és fagy esetén leállítja a nyírást. Ennek köszönhetően nincs felesleges fűkopás. Emellett a fűnyíró a szűk átjárókban átvált szisztematikus fűnyírás üzemmódra, csökkentve a fordulókat a keréknyomok minimalizálása érdekében. Az Automower® Connect alkalmazással a fűnyírót kényelmesen felügyelheti és kezelheti okostelefonjával.

315 mark II

Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró főbb jellemzői

 • Automower® Connect app
  Élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
 • Szisztematikus átjáró nyírás
  A fűnyíró beállítható úgy, hogy a szűk átjárókban a véletlenszerű üzemmódról automatikusan szisztematikus módra váltsa át a fűnyírási mintát. Ez csökkenti a szűk átjárókban általában előforduló kanyarok és bukkanók számát, így minimálisra csökkenti a keréknyomok és a gyep kopásának kockázatát.
 • Fagyvédelem
  A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.
 • Időjárás időzítő
  A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Átjárók autómatikus kezelése
  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
 • Távoli indítási pontok X3
  Egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőhuzal mentén a töltőállomásból kiindulva három különböző távoli ponton is elindítható a fűnyírás. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont.
 • Spirálvágás
  A magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
 • Profilok
  Hozzon létre több profilt egyedi beállításokkal, így könnyebben használhatja a fűnyírót több helyszínen. Az egyes profilok és telepítések személyes nevei révén a fűnyíró menüjén keresztül könnyen válthat a különböző beállítások között.
 • Másodlagos terület
  Ha a gyepen két, egymáshoz nem kapcsolódó terület van, állítson be egy másodlagos területet a fűnyíró számára kialakított átjáróval. A másodlagos terület beállításához a határolóhuzallal alakítson ki egy szigetet a másodlagos terület körül. A telepítés után manuálisan mozgassa a fűnyírót a két terület között, és a fűnyíró a kiválasztott ideig vagy az akkumulátor lemerüléséig fog vágni
 • Alacsony szén-dioxid-kibocsátás
  Ha ezt a terméket választja, biztos lehet benne, hogy aktív használat során alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást produkál, mint egy hagyományos benzines termék. Ez az akkumulátoros termék használat közben nem bocsát ki CO₂-t, ugyanakkor biztosítja a Husqvarna termékektől elvárt teljesítményt és minőséget. Fontos azonban megjegyezni, hogy a CO₂-kibocsátás a termék életciklusának más szakaszaiban, például a gyártás, a töltés és az életciklus végén történő ártalmatlanítás során keletkezik.

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró műszaki jellemzői

Munkakapacitás
RU, EE, LV, LT, TR, RO, GR, BU, CZ, SK,PL,HR, UA, BY, BG
Cikksz.: 970 52 68‑11
Munkaterület-kapacitás 1 500 m²
Boundary type Huzal
Maximális emelkedés a határvezetéknél 15 %
A munkaterület maximális emelkedése 40 %
Max active time 24 ó
Keresőrendszer Háromszoros keresés
Követi a határoló vezetéket 1
Feltöltő rendszer Automata
Befoglaló méretek
Súly 9,4 kg
Termék mérete, hossz 57 cm
Termék mérete, szélesség 43 cm
Termék mérete, magasság 25 cm
Termékadatok
Színkód Szürke
Sound level perceived 60 dB(A)
Protection Index (IP Code) IPX5
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 2,1 Ah
Töltőáram 1,3 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 60 p
Átlagos feltöltési idő 60 p
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett 10 kWh
Vágórendszer
Vágási rendszer 3 elforduló kés
Vágási magasság, max. 50 mm
Vágási magasság, min. 20 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Egyedi
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen
Vezérlés
Billentyűzet Keypad and display/App
Információs panel MonoChrome Graphical Display 2,8”
Connectivity Bluetooth®
App controlled Automower® Connect@Home
Smart Home integration Nem
Firmware Update Dealer Service
Biztonság
GPS lopásvédelem Nem
Geokerítés Nem
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Object detection Nem