A husqvarna robotfűnyíró mint ismert 2023-tól a robotfűnyírók királyának is szokták nevezni. Egyre elterjettebb Magyarországon is, egyre nagyobb a kereslet a robotfűnyírás iránt. A husqvarna több automower típust is kínál, így az egyszerű kisebb pár száz négyzetméteres kerttől kezdve a több ezer négyzetméteres kert tulajdonosok is megtalálják a számukra megfelelő típust.

Husqvarna robotfűnyíró

Husqvarna robotfűnyíró kisebb kertekhez?

Az egyszerű kb 400 – 500 m2 -es kertekhez a legkisebb modelleket ajánljuk, amelyek telepítése során határolóvezetékkel kell hogy körbekerítsük a nyírandó területet. A körbekerítésen kívül egy vagy több vezetőszál lefektetésére is szükség van, hiszen a robotfűnyíró így talája meg a legkönnyebben a kihelyezett töltőjét ahová autómatikusan felcsatlakozik ha lemerülőben van. A husqvarna automower típusait a használatuk előtt telepíteni kell, a telepítéshez kérj ajánlatot az info@agrobodi.hu email címen. Ezek a legkisebb kerthez való típusaink:

Nagyobb kertekhez való Husqvarna automower típusok

Nagyobb terület folyamatos nyírására alkalmas gépeink 1000m2 -től felfelé több lehetőséget kínálnak. Itt is az alap típusoknál rendelkezésünkre áll a határolóvezetékes megoldással működő husqvarna automower család 4-es szériája. Ezek a gépek nagyobb rendelkezésreállást biztosítanak, részletesen testreszabhatóak a hozzájuk tartozó mobilos alkalmazás segítségével. Feltérképezik kertünket így a mobilos applikáción keresztül lehetőségünk van tiltott zónákat beállítani, esetleg nyírási időintervallumokat megadni. Ezek a gépek már lopásérzékelővel vannak felszerelve és GPS -en keresztül látjuk hogy pontosan merre járnak. A nagyobb típusaink a következők:

A husqvarna robotfűnyírás jövője?

Itt a legújabb technológia, az EPOS rendszerű automower robotfűnyírók megérkeztek, működnek, és vezeték nélkül is képesek tűpontosan a beállított virtuális határvonalakat tartva végezni a folyamatos fűnyírást. A vezetéknélküli rendszer kiépítéséhez szükségünk van egy bázisállomás telepítésére, illetve egy EPOS kompatibilis robotfűnyíróra. Sajnos nem minden kertben tudjuk alkalmazni a műholdas rendszert, ezért a vezetéknélküli robotfűnyírás telepítéséhez mindenképpen szakember segítségére van szükség. Egy helyszíni felmérés során tudjuk megállapítani hogy alkalmas e a szóbanforgó nyírandó terület a vezeték nélküli rendszerre. Itt a szóbanforgó terület lehet akár 5000m2 is! Keress minket bizalommal, állunk rendelkezésedre: info@agrobodi.hu

További robotfűnyíró és telepítő készletet megtalálod a következő oldalunkon:
https://agrobodi.hu/termekkategoria/robotfunyirok/
További Husqvarna leírásokat a husqvarna hivatalos oldalán találsz:
https://www.husqvarna.com/hu/