Husqvarna TS 138 Kerti traktor

Husqvarna TS 138 Kerti traktor

1 099 990 Ft

Lökettérfogat
452 cm³

Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia
8,9 kW

Cikkszám: 960410454 Kategória:

Leírás

Milyen kerti traktor a Husqvarna TS 138?

A Husqvarna TS 138 fűnyíró traktor az év bármely szakaszában segítségére lehet kerti teendői elvégzéséhez. Kiegészítőinek köszönhetően a TS 138 fűnyíró traktort nem csak szezonálisan pázsitjának gondozására lehet használni, hanem hókotróként, valamint sószóróként is működtethető a téli hónapokban. Így a traktor egész évben szolgálja tulajdonosát.

Husqvarna TS 138 kerti traktor

A Husqvarna fűnyíró traktor jellemzője a hatékonyság, okos kialakítás, és ergonómia. Nagy teljesítménnyel bír, Husqvarna motorral van ellátva. A TS 138 kerti traktor szívató nélkül indítható, automata szívatónak köszönhetően csak a kulcsot kell elfordítani és mehet is. A sebesség és az előre- hátramenet pedállal való kezelése miatt mindkét keze a fűnyíró traktor kormányán maradhat a megfelelő vezetési kényelem érdekében. A vágóasztalon található mosó csatlakozó nagy segítségére lehet a használónak, hiszen egy víztömlő csatlakoztatásával a csatlakozóhoz könnyedén lemosható a vágóasztal alja. Lépései: csatlakoztassa a tömlőt, nyissa meg a vízcsapot és indítsa el a motort. Az optimális eredmény érdekében közvetlenül a használat után érdemes tisztítani a fűnyíró traktort. A nagyobb és szélesebb gumiabroncsoknak elősegítik a jobb tapadást, illetve a finom talaj sérülésének a kockázata kisebb. Egy úgynevezett „air induction” aminek a funkciója, hogy egy erős légáramlat megemeli a füvet vágás előtt, így a vágás minősége megfelelő lesz. A Husqvarna kerti traktor késindítása manuálisan működik. A kések indítókarja az alvázon található a könnyű működtetés érdekében. A TS 138 traktor ülése használat közben is állítható, előre és lefelé vagy hátra és lefelé mozgatható. Az akkumulátor kijelző egyértelműen mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, ezáltal könnyedén megállapítható, mikor kell tölteni. A kijelző mellett található a töltőcsatlakozó az akkumulátor kényelmes töltése érdekében. A TS 138 kerti traktor vágóasztala porfestett, a nagyobb kopásállóság és a korrózióvédelem érdekében. Kettős felfüggesztés eredményeképp kisebb a fordulási szög és jobb a manőverezhetősége a fűnyíró traktornak. Vágási magasságállítója a sárvédőre van felszerelve, így könnyen elérhető. A rugós vágóasztal segítségével a beállítás könnyebb.

Kinek ajánljuk a Husqvarna TS 138 kerti traktort?

A TS 138 fűnyíró traktor kis, illetve közepes méretű gyepfelülettel rendelkező kerttulajdonosok számára a legoptimálisabb választás. Oldalsó kidobása gyors és hatékony vágást eredményez.

A Husqvarna TS 138 kiegészítői

A TS 138 kerti traktorhoz csatlakoztathatók többek között utánfutók, hótoló lap, seprű, sószóró, gyephenger, valamint gyepszellőztető is. is. Ezáltal használható fűnyíráson kívül akár levélgyűjtéshez, gyári Husqvarna utánfutóval való szállításra, járdák és kocsi beállók tisztítására, illetve pázsit előkészítéséhez vagy a téli szezonban alkalmazható szórókocsiként is. A Husqvarna fűnyíró traktor elejére tisztítások érdekében szerelhető akár kefe, hótoló lapát, vagy hómaró is. Mulcskészlet segítségével a Husqvarna traktorral könnyedén trágyázhatja a gyepet. Ezen kiegészítőknek köszönhetően a Husqvarna traktor széleskörű segítségére van a kerti teendők elvégzésében. Lökhárítóval szerelhető, amely hatékonyan védi a traktor elejét.

A Husqvarna TS 138 fűnyíró traktor főbb jellemzői

 • Kiváló minőségű vágás
  Egy erős légáramlat megemeli a füvet vágás előtt, így a vágás minősége kiváló és mind a fű és mind a levelek összegyűjtése tökéletes.
 • Sárvédőre szerelt vágási magasságállító
  Könnyen elérhető vágási magasság beállítás a jobb ergonómia érdekében. A rugós vágóasztal segítségével a beállítás könnyebb.
 • Csúsztatható, beállítható ülés
  Egyedülálló ülésbeállítás, mely automatikusan változtatja az ülés magasságát, előre illetve hátra mozgatás közben, a vezető optimális helyzetének kialakítása érdekében.
 • Kettős felfüggesztés
  Kisebb a fordulási szög és jobb a manőverezhetőség
 • Vágóasztal – mosó csatlakozó
  Csatlakoztassa a víztömlőt a csatlakozóhoz, így lemoshatja a vágóasztal alját.
 • Porfestett vágóasztal
  Porfestett vágóasztal a nagyobb kopásállóság és korrózióvédelem érdekében.
 • Egész éves használat
  A tartozékok széles skálája miatt a traktoraink egész évben sokoldalúan használhatók. Hozzájuk utánfutók, hótoló lapok, seprűk és további tartozékok csatlakoztathatók.

 

Miért tőlünk rendelj?

 • 50 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes szállítást biztosítunk
  (kivéve 40 kg fölötti csomagsúly)

 • Nagy raktárkészletünk miatt a megrendeléseket szinte azonnal át tudjuk adni a futárnak

 • Megbízható Husqvarna szakkereskedésként
  két üzletünk működik

 • Több mint 25 éve szerződött Husqvarna partnerként állunk redelkezésre

A Husqvarna TS 138 fűnyíró traktor műszaki jellemzői

Vágóasztal
TS 138
Cikksz.: 960 41 04‑54
Vágási szélesség 97 cm
Vágási magasság, max. 102 mm
Vágási magasság, min. 38 mm
Első görgő henger Nem
Pázsitkímélő kerekek 0

Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V)
773,41 g/kWh
Hajtórendszer
Hidrosztatika típus Pedál-működtetésű
Sebesség előre, max. 6,7 km/h
Sebesség hátra, max. 3,5 km/h

Motor
Lökettérfogat 452 cm³
Motor gyártója Husqvarna
Motor neve Husqvarna Series
Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia 8,9 kW
Nettó teljesítmény / fordulatszámon (fordulat/perc, rpm) 2 600 rpm
Hengerek 1
Generator 12 A
Üzemanyag típus Petrol
Olajszűrő Igen

Felszerelés
Ülés anyaga Vinil
Első, hátsó védelem Available as accessory
Időmérő Digitális szervizelési emlékeztetővel
Ülés háttámla magasság Medium 13″
Kormánykerék tipusa Standard
Fűgyűjtő Tartozékként kapható

Hajtómű
Erőátvitel tipusa Hidrosztatikus
Erőátvitel gyártó Tuff Torq

Hang és zaj
Garantált zajnyomás, LWA 100 dB(A)
Zajszint 85 dB(A)

További Husqvarna kerti traktor készletünket megtalálhatja a https://agrobodi.hu/termekkategoria/kerti-traktorok/ oldalon.
Husqvarna termékeiről a Husqvarna hivatalos oldalán olvashat: https://www.husqvarna.com/hu/

További információk

Tömeg 175 kg
Méretek 175 × 110 × 102 cm
Go to Top