Husqvarna 562 XP®

359 900 Ft

Lökettérfogat 59,8 cm³
Teljesítmény 3,5 kW
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min. 38 cm

Cikkszám: 970502018 Kategóriák: , ,

Leírás

Husqvarna 562 XP®

A Husqvarna 562 XP® professzionális fakitermelők, fagondozók és szakképzett földtulajdonosok számára készült. A fűrész úttörő kialakítású, és innovatív megoldásokkal rendelkezik a hatékony, kényelmes működés érdekében, nagy légszűrővel és 28″-os rudak beszerelésével. Egyedülálló X-Torq® motortechnológiánk nagyobb teljesítményt biztosít ott, ahol szüksége van rá, akár 20 %-kal kevesebb üzemanyag-fogyasztás és 75%-kal kisebb kipufogógáz-kibocsátás.

Husqvarna 562 XP® jellemzők
Az AutoTune hangolás optimális motorműködést biztosít az automata motorbeállítás miatt. Nem kell többé időt tölteni a karburátor beállításával. Kompenzálja a üzemanyagtípusok minőségi különbségét, a levegő nedvesség tartalmát, a hőmérsékleteket és az eldugult légszűrőt. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít, és a károsanyag-kibocsátás megfelel a világ legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak is. Air Injection® levegőtisztító rendszer a kopás csökkentése és a szűrőtisztítások közötti hosszabb üzemidő érdekében. A flip-up – felpattintható – tanksapka könnyen nyitható és ugyanilyen könnyen zárható tankolás után. A motor mozgó alkatrészeinek kis súlya biztosítja a megfelelő gyorsulást. Hatékony rezgéscsillapító gumibakok elnyelik a motor rezgését ezzel csökkentve a felhasználó karjaira és kezeire jutó terhelést. Az állítható olajszivattyú segítségével a vezetőlemez és a lánc a megfelelő mennyiségű kenést kapja minden munkánál. Könnyen eltávolíthatóvá teszi a légszűrőt tisztítás vagy csere céljára. Az erős forgattyúsház magas fordulatszámon professzionális használat mellett is ellenálló és biztosítja a gép hosszú élettartamát. A kombinált leállító/szívató kar lehetővé teszi a könnyebb indítást, és csökkenti a motor túlszívatásának kockázatát. Könnyen és gyorsan hozzáférhetővé teszi a gyújtógyertyát tisztítás és csere céljából. Időt takarít meg a gyertyák cseréjekor és tisztításkor. Három részből álló kovácsolt főtengely, a tartósságért és a legkeményebb munkákért. Az oldalra szerelt láncfeszítő meggyorsítja és megkönnyíti a lánc beállítását. Az alacsony, karcsú fűrésztest kényelmes és könnyű használatot tesz lehetővé, bármely helyzetben. A különböző, színes döntési jelek segítik a precízebb vágást. Az átlátszó ablak megkönnyíti a láncolaj szintjének ellenőrzését. A motort és annak indító berendezését úgy tervezték, hogy a motor minimális erőfeszítéssel, gyorsan beindítható legyen. Az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent. Hatékony inerciavezérlésű láncfék. Az üzemanyagpumpát a könnyű indítás érdekében tervezték. A rögzítő funkció megakadályozza a vezetőlemez anyacsavarok elvesztését.

Műszaki jellemzők
Motor
Láncsebesség maximum teljesítményen 21,3 m/s
Lökettérfogat 59,8 cm³
Teljesítmény 3,5 kW
Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V)
777 g/kWh
Felszerelés
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min. 38 cm
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max. 70 cm
Láncosztás 3/8″
Lánctípus C85
Vezetőlemez hossza 45 cm
Bar length 18 ”
Méretek
Súly (vágófelszerelés nélkül) 6,1 kg
Hang és zaj
Zajszint 106 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 118 dB(A)
Rezgés
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú 3,2 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú 5 m/s²

További információ a https://www.husqvarna.com/ oldalán tekinthető meg.

További fűrészeink megtekinthetők a: https://agrobodi.hu/termekkategoria/fureszek/ és a https://agrobodi.hu/termekkategoria/akkumulatoros-elektromos-gepek/akkumulatoros-fureszek/ oldalon.

További információk

Tömeg 6,1 kg

Cím

Go to Top